برای افزایش Pagerank وب‌لاگ یا سایت شخصی‌تان چه می کنید؟

google pager

همه با Pagerank گوگل آشنایی نسبی داریم و اهمیت آن را هم می‌دانیم، اما بد نیست برخی از عواملی که باعث افزایش آن می شود را بشناسیم.

اولین کاری که می‌بایست برای افزایش Pagerank وب‌لاگ یا سایت شخصی‌تان انجام دهید، گرفتن لینک از دیگران است .لینک‌های یک وب‌لاگ شامل لینک‌های بیرونی و لینک‌های درونی هستند.

لینک‌های بیرونی (دیگرانی که به شما لینک داده‌اند )

سعی کنید تعداد بیشتری لینک بگیرید. اما در لینک‌گرفتن مراحل زیر را رعایت کنید.

  • ابتدا صفحاتی را انتخاب کنید که رتبه‌ی خوبی دارند.
  • سپس صفحاتی را که کم‌ترین لینک‌ها را دارند (به خصوص اگر رتبه‌ی پایینی دارند) انتخاب کنید.
  • ببینید صفحاتی که به شما لینک داده‌اند به خوبی در گوگل فهرست شده‌اند یا خیر (گوگل چگونه سایت‌ها را فهرست می‌کند؟). در غیر این‌صورت مشتی صفحه با رتبه‌ی صفر هستند که هیچ فایده‌ای برایتان نخواهند داشت.
  • بهتر است یک لینک از “صفحه‌ای با رتبه‌ی 4 و تعدادی لینک به آن” (و صد البته مرتبط) داشته باشید تا لینکی از ”صفحه‌ای با رتبه‌ی 6 و تعداد زیادی لینک به آن”!

لینک‌های درونی (لینک‌هایی که به دیگران یا دیگر صفحات داده‌اید)

گرفتن لینک از دیگران خیلی خوب است ، اما از طرف دیگر لینک‌های بین صفحات وب‌لاگ هم خیلی مهم هستند. باید ارتباط بین صفحات را طوری برقرار کنید که باعث بهبود رتبه‌ی وب‌لاگ‌تان شود. هر صفحه‌ای رتبه‌ای دارد و با انتقال بخشی از رتبه‌ی صفحات دیگر می‌تواند رتبه‌ی بالاتری داشته باشد.

فرض کنید صفحه‌ی اصلی وب‌لاگ‌تان رتبه‌ی خوبی دارد. در این حالت، صفحات دیگر هم از این رتبه بهره می‌برند البته در صورتی که در آن‌ها لینکی به صفحه‌ی اول وجود داشته باشد.

توجه کنید که قاعده‌ی مشابهی هم هست؛ اگر در صفحه‌تان لینک‌های زیادی داده باشید، سهم رتبه‌ی منتقل‌شده به هریک از صفحات کاهش می‌یابد بهترین کار برای بهینه‌کردن سایت، خودداری از لینک‌های خروجی (لینک به دیگران) در صفحاتی‌ست که رتبه‌ی خوبی دارند. به این دلیل که بخش مهمی از رتبه‌ی این صفحه به جای آن‌که مابین دیگر صفحات وب‌لاگ‌تان توزیع شود در وب توزیع خواهد شد (به عبارتی استاد خواهد شد).

می‌توانید به طور مثال سایت‌تان را طوری طراحی کنید که در هر یک از صفحات زیرین، یک لوگو به همراه لینک به صفحه‌ی اول قرار بگیرد. این کار در بهبود رتبه‌ی سایت‌تان موثر خواهد بود.

هر یک از موتور های جستجوگر (مانند گوگل و یاهو) به صفحات سایت ها بر حسب الگوریتم های خاص خودشان امتیاز می دهند. هر قدر سایتی امتیاز بالاتری داشته باشد ، در هنگام نمایش نتایج search ، در خط بالاتری قرار میگیرد .و این به معنای ورودی بیننده بیشتر از سایت های جستجوگر است . اما چگونه میتوان از رتبه سایت خود در وب آگاه شد ؟

1-      اولین چیزی که این روزها بعنوان رتبه سایت ها مطرح است Pagerank گوگل است . گوگل امتیازی را بین 0 تا 10 به سایت ها و صفحات داخلی آنها می دهد که هر قدر این امتیاز بالاتر باشد نشان از مهم تر بودن سایت دارد . این امتیاز بندی تقریبا هر ماه یکبار یا دو بار توسط گوگل باز بینی شده و تغییر میکند . برای اینکه امتیاز پیج رنک سایت های مختلف را در حین باز کردن آن سایت مشاهده کنید میتوانید تولبار گوگل را روی IE نصب کنید ( این تولبار شامل یک بخش کوچک است که امتیاز صفحه ای را که در IE باز است نشان میدهد) و یا به آدرس www.pagerank.net مراجعه کنید و آدرس صفحه مورد نظرتان را وارد کنید تا امتیاز آن را بشما اعلام کند.

2-      لینک های دیگران به سایت شما : برای اینکه ببینید چند سایت بشما لینک داده اند میتوانید به سایت گوگل بروید و در بخش جستجو ، آدرس سایت را با افزودن عبارت link: در ابتدای آن بنویسید .   مثلا : link:www.macromediax.com

همچنین میتوانید در یاهو نیز این کار را انجام دهید . اما در یاهو باید //:http را نیز در ابتدای آدرس وارد کنید . link:http://www.macromediax.com

اینکار را در msn با وارد کردن آدرس سایتتان بصورت linkdomain:www.macromediax.com در بخش جستجو وارد کنید .

3-      سایت الکسا نیز یک رنک برای صفحات سایت ها تعریف میکند و اطلاعات نسبتا کاملی را هم در باره سایت ها ارائه میدهد .به این سایت بروید و در بخش Traffic Ranking آدرس سایت خود را وارد کنید . همانطور که می بینید امتیاز و ترافیک شما را با جزئیات کاملی ارائه می دهد . همچنین این سایت امکان مقایسه نموداری ترافیک 2 سایت را با هم فراهم نموده است.

4-      سایت leapMarket نیز امکان مقایسه سایت شما را با سایت های رقبا در چند موتور جستجوگر بصورت یکجا فراهم میکند . شما میتوانید آدرس سایت خود را در مقایسه با 3 سایت رقیبتان در این سایت مشاهده کنید. این سایت اطلاعات خود را از موتور های جستجوگر یاهو و گوگل و msn و Hotbot دریافت میکند و با ساخت نمودار های مقایسه ای شما را در فهم این اطلاعات یاری می کند .

منبع : http://senoghteh.wordpress.com/2009/07/29/page-rank/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد